de Anișoara Laura Mustețiu

În ultimele două decenii, am citit numeroase cărți de dezvoltare personală, dar totuși, „Îndrăznește să fii tu!” scrisă de Răzvan Vasile m-a surprins. Este o carte uimitor de binefăcătoare.

Cărțile de acest gen mi-au fost mereu alături în cele mai dificile momente, asemenea unor prieteni de nădejde care mi-au risipit ceața neliniștilor și mi-au reconfirmat speranța. Mi-au adus mai multă lumină, înțelegere de sine, iubire și bunătate – exact ceea ce sufletul meu tânjea să primească. 

Nu există întâmplări, ci meniri. Nu cred că a fost doar o coincidență faptul că această carte mi-a apărut în cale exact atunci când mă simțeam istovită emoțional. Impactul cărții asupra mea a fost perceptibil, distinct, oferindu-mi o veritabilă oază de regenerare și întărire spirituală.

Prin această lucrare Răzvan Vasile și-a adus din nou sufletul la lumină. Dar nu pentru a-și arăta calitățile, ci pentru a tămădui.

Lectura pare a fi o călătorie în profunzimile ființei umane. Pe măsură ce înaintezi stupoarea crește. Apoi devii mai liniștit, mai clar. Te oprești să cugeți. Speranțe noi îți dau târcoale. Le îmbrățișezi, iar ele devin o parte din tine. O nouă lumină.

Ceea ce m-a impresionat în lectură este complexitatea și amploarea ideilor. Cartea oferă ideile de bază, fundamentul de la care ar trebui pornit în viață, pentru a evita deziluzii inutile. Este un îndemn la iubire, față de sine și față de ceilalți. Un manual pentru adolescenți, o invitație la noi reflecții pentru cei adulți, o reculegere și o plăcere pentru cei în vârstă.

Așa l-am cunoscut pe autor și în trecut, un om cu un suflet bun ca pâinea caldă, care nu se dă niciodată înapoi să facă un bine. Și mie mi-a făcut un bine prin această carte. Mi-a atins sufletul. Mi l-a regenerat cu noi înțelepciuni.  

Cu siguranță, Răzvan Vasile ne oferă aici o ocazie rară: să ne regăsim esența.  „Îndrăznește să fii tu!” nu este o simplă carte menită să te facă să te simți bine – este o ocazie de transformare, de a deveni mai bun, cu sine și cu cei din jur.

 

Comandă cartea AICI

 

Anișoara Laura Mustețiu s-a născut în iunie 1971 în Timişoara. A terminat Liceul de Filologie Istorie în 1989 dupa care a emigrat în Germania, unde și-a petrecut cea mai mare parte din viaţă în lumea competitivă a businessului. A absolvit studii în Științe Economice (1995), IHK Ludwigshafen, Studii de Literatura Germană și Journalism în Hamburg (2008) și Studii Superioare de Comunicare – Specializare în Afaceri și Scriere Creativă, Bachelor of Communication, Griffith University, Brisbane (2017) Australia. Din anul 2015 locuiește in Sydney. 

A publicat cărți de poezie și proză în limba română și engleză, Travel in Time, A Life Story in Poems (2020), Yarran, Stories from Australia, (2020), Un sărut pierdut pe mătasea timpului (2020), Emoții și Lumină (2021), și proză, Crâmpeie din viața unei femei – O colecție de povești adevărate (2023), Fragments of a woman’s life (2023), Prețul Onoarei (2023), The Price of Honour (2023), Între Sărut și Durere (2025). De asemenea a publicat poezii și proză în numeroase reviste de cultură în România şi în străinătate.

Anișoara Laura Mustețiu este fondatoarea revistei Emoții și Lumină, membră a Academiei de Cultură Româno- Australiene și redactoare la Radio ProDiaspora cu emisiunea proprie Emoții și Iubire, o emisiune de poezie, proză și muzică. 

Similar Posts