ROMÂNII DIN QUEENSLAND PREMIAȚI PENTRU CONTRIBUȚIA LOR LA MULTICULTURALISM

Cu ocazia celebrării multiculturalismului, pe data de 28 august 2024 la Parlamentul din Queensland, comunitatea română a fost apreciată pentru contribuția adusă la dezvoltarea societății australiene.

Organizatorii evenimentului, David Crisafulli MP, liderul Opoziției, și John-Paul Langbroek MP, ministru pentru Multiculturalism și Parteneriat cu Comunitățile Aborigene și din Insulele Strâmtorii Torres, au premiat Romanian Association Doina Queensland și comunitatea română pentru contribuția lor la multiculturalism și prosperitate a societății australiene.

David Crisafulli MP, liderul Opoziției, Aurelia Noran, Președinte Romanian Association Doina Queensland și John-Paul Langbroek MP, ministru pentru Multiculturalism și Parteneriat cu Comunitățile Aborigene și din Insulele Strâmtorii Torres

Consulul Onorific, Ciprian Popescu a adresat felicitări doamnei Aurelia Noran, președinta asociației Romanian Association Doina Queensland și membrilor asociației, pentru aportul remarcabil adus comunității.

Aurelia Noran, Președinte Romanian Association Doina Queensland și Consulul Onorific Ciprian Popescu
Foto: Ovidiu Noran, Aurelia Noran, Michelle Popescu, Ciprian Popescu

De asemenea, mulțumiri au fost aduse numeroșilor participanți, voluntarilor care lucrează neobosit pentru beneficiul comunităților lor și al societății australiene, în ansamblu.

Multiculturalismul în Australia este un element fundamental al identității naționale care contribuie la un climat de respect, înțelegere și colaborare între diferite grupuri culturale. Diversitatea culturală stimulează inovația și creativitatea, contribuind la dezvoltarea economică și socială a țării.

Home » ROMÂNII DIN QUEENSLAND PREMIAȚI PENTRU CONTRIBUȚIA LOR LA MULTICULTURALISM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top